Hegedűsök! Ki mit játszik most?/játszott utoljára?
Végre szünet, megment a koncert s szeretnék a nyáron megtanulni most magamtól valami jópofa darabot s szeretnék ihletet meríteni:D szóval ki mit játszott mostanság? :)
Én utoljára Brahms magyar táncokat, Edward Elgar: Salut d'Amour és Klezmer: Odessa Bulgar-t játszottam. De mivel vége a koncertnek,ezeket letudtam, ideje újat tanulni
:)
Hans Zimmer - This Land
Klasszikus zenét utálom, popos filmzenéket dalokat szoktam tanulgatni. (Nem jartam tanarhoz)
#2 sajnálom… de nem tudom ki a tanárod hogy megmondja neked mit csinálhatsz szabadidődben. Amúgy is ezeket elég gyorsan megtanulnád… zene mindenkié.
Mindegy…
Én sokféle zenét jászok főleg modernebb nem kimondottan hegedűre való darabokat választok . Mostani kedvencem amit nemrég tanultam meg André Rieu Viola című számát mivel megfogott nagyon .
Én játszok versenyeken is , de a tanárom tudja , hogy nekem régi klasszikus zenéket ne akarjon traktálni , mert nem tetszenek és ami nem tetszik azt nem tudom szívből játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!