Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha megszünik a Balaton Sound...

Ha megszünik a Balaton Sound akkor az Ozora fesztivál lesz a második legnagyobb fesztivál az országban?

Figyelt kérdés

2024. júl. 6. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Gyorsan kreálnának valami új popfesztivált új helyen

2024. júl. 6. 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2024. júl. 6. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így ránézésre nem voltak annyian, mint tavaly az tuti. Voltam 3 nap is. Szombaton gyakorlatilag üres volt Zamárdi, a parkolók amerre azelött években nem lehetett parkolni full üresen tátongtak. A bejáratnál sem volt akkora tömeg, mint régen vagy a sétány is pangott, ahogy szinte az egész Zamárdi is. Nem mondom, hogy nem voltak, de tuti alulmúlta az elmúlt éveket. Megszüntetni szerintem, azért nem fogják, de a szezon végén hozzák meg a végleges döntést majd erről. Én szerettem az eégsznek a feeling-jét, voltak olyan évek, hogy inkább be se mentünk, mert az utcán nagyobb bulit tartottunk a népnek kocsiból, mint benn volt :D Ott táncolt vagy 50 ember a kocsim körül, csomagtartó felnyitva rezgett az egész környék a zenémtől, de jók is voltak ezek akkor...
2024. júl. 8. 16:57
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Ozora jelenleg is nagyobb, mint a sound. Egyébként pedig a maga stílusában a világon is a második legnagyobb.
2024. júl. 12. 09:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Hál isten, megszűnik ez a majomparádé.
2024. júl. 12. 20:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Senki nem kíváncsi már erre a vergődésre.
2024. júl. 13. 01:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Szétgyúrt kokósok, meg Insta-kompatibilisfejű szénné szoláriumozott hülye p.csák alkották az ún. fesztiválozók nagyrészét. Nem kár érte, hogy nem fognak itt összeverődni évente.
2024. júl. 13. 10:28
 8/10 anonim ***** válasza:
68%

Aki amugy fikazza a soundot volt valaha, vagy csak irigykedtek? A fesztival kozosseget egyebkent en se szeretem, nem feltetlen baratsagos nep. (Most voltam masodjara) de szerintem a zene, a bulik, a balatoni vibe miatt nagyon jo. Mi szeretjuk, es sokat diakmelozunk erte. Erezhetoen rosszabb volt iden a line up, kevesebb szinpad (hol volt a fusion stage???) es nevetseges hogy ennyi penzert metzer viki jatszik hajnalban. Benn inni, enni csak akkor ha van felesleges penzed..

De meg igyis jo elmenynek maradt meg

2024. júl. 13. 13:45
 9/10 anonim ***** válasza:
-1 drogdesztivàl. A Sziget is megszünhetne.
júl. 14. 17:15
 10/10 anonim ***** válasza:
A Sziget nevű, alkoholista-drogfesztivál is megszünhetne. Nem jó pèldàt mutat a fiataloknak. Nem jó dolog rèszegen, bedrogozva fetrengeni öntudatlanul.
júl. 16. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!