Már 1 éve gyakorlom az E moll alakú barrés akkordokat és a G húr még mindig zizeg ha kicsit erősebben pengetem külön, soha nem fog menni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 12:58
1/2 Daweee000 válasza:
Fog az menni idővel, nekem is kínszenvedés volt az elején (néha még most is egy-két trükkösebb akkordnál) de ahogy erősödik az ujj, egyre könnyebb lesz. Annyit még megpróbálhatsz, hogy mivel az ujjad nem teljesen lapos, vannak ízületek meg hasonlók, próbálgathatod kicsit följebb/lejjebb mozdítani az ujjad, legyen a G húrt érő rész keményebb része az ujjadnak (remélem érthető :D)
2/2 A kérdező kommentje:
Már mindent próbáltam, de nem jó úgy, ha a kemény rész van ott, mert akkor mást nem tudok lefogni. Pont úgy jön ki hogy a puha középső résszel tudom fogni csak...
2010. okt. 31. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!