ÉNEKESEK! Ötelet hang fejlesztésére?
Figyelt kérdés
Miket szoktatok otthon csinálni? én skálázok, sós vízzel öblögetek.. milyen házi praktikákat tudtok amivel a hangomon csiszolni tudnék? Másik kérdés: nem birok hangosan énekelni, nem vagyok képes a hangom kiereszteni mert nem vagyok biztos benne hogy az úgy jólhangzik mert akkor nemhellom magam. ötlet erre is hogy bátran hangosan tudjak énekelni?2010. okt. 31. 12:55
1/4 anonim válasza:
Ahhoz,hogy kimerjed "ereszteni" a hangod sztem rakj be hangossan vmi zenét,azt arra énekelj énis igy csinálom.
Bocsi,hogy csak erre tudtam választ adni de jobb mint a semmi :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) ennek csak az az 1 hátránya van hogy panelba lakunk a 2. emeleten és ha a szomszéd köhög a 4.-en azt is lehet hallani:S
2010. okt. 31. 20:06
3/4 anonim válasza:
ja őm akkor viszont azt próbáld ki ,hogy próbálj valami szélmentes helyet keresni valahol kint(mert ugye a szél messzebre viszi el a hangod) ahol tutira nemjár senki.Jobbat nemtudok bocsi,de nyugi ha eddig nemmerted kiereszteni a hangod akkor csak jó végeredményt kaphatsz.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:)
2010. nov. 1. 09:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!