Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Spotify vagy a gyári Zene...

A Spotify vagy a gyári Zene alkalmazás a takarékosabb tárhely szempontjából?

Figyelt kérdés

Ha a Zenébe töltöm le a számokat, az ugye a telefonom memóriájára megy (ebben sem vagyok teljesen 100%-ig biztos, úgyhogy kérlek erősítsetek meg), viszont ha Spotify-on hozok létre lejátszási listákat, akkor az nem növeli a tárhely foglaltságot, akárhány számot is hallgatok. Szóval több 100-1000 számnál a Spotify jobban megéri tárhelyileg?

A föntebb írtakban (hogy melyiknek hova terhelődik a mérete) nem vagyok biztos, úgyhogy ha nem így van, akkor légyszi javítsatok ki, ne hagyjatok tévhitben élni.

júl. 1. 15:07
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem töltöd le Spotify-ból, akkor az neten keresztül távoli tárhelyről kerül lejátszásra. Egyértelműen ez fogja a legkevesebb helyet foglalni, mert online tartalom és nem offline. Valamennyi tárhelyet levesz előtöltési és ideiglenes fájloknak, de közel sem annyit, mint egy az egyben letöltenéd az összes zenét.
júl. 1. 15:24
 2/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Spotify online, ha letöltöd akkor a kiválasztott tárhelyet használod.

Tárhelyileg jobban megéri, de egy csomó minden nincs fent a Spotify-n, pl mixek, stb..

Én a Newpipe ot használom, gyakorlatilag egy YT premium Free-be. Reklámok nélkül, kikapcsolt képernyővel szól a zene.

júl. 1. 15:26
 3/5 A kérdező kommentje:

Szóval ha Spotify-ra lementem, akkor valójában ugyanannyi helyet foglal, plusz még amekkora helyet foglal maga az alkalmazás, vagyis az úgy egyáltalán nem éri meg.

#2 Ez a Newpipe ez ingyenes? És lehet rajta offline is hallgatni?

júl. 1. 16:06
 4/5 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

[link]

Ingyenes, ez a lényege.

Ugyan az, mint a Youtube Premium, nincs reklám, kikapcsolt képernyővel is szól a zene, de akár letölteni is le tud mindent, mindenféle méretben, formátumban.

(Androidon)

júl. 1. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A Spotify-on ha csak megjelölöd kedvencnek vagy kirakod listába, attól nem fogja letölteni, csak ha külön bejelölöd.
júl. 2. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!