A Spotify vagy a gyári Zene alkalmazás a takarékosabb tárhely szempontjából?
Ha a Zenébe töltöm le a számokat, az ugye a telefonom memóriájára megy (ebben sem vagyok teljesen 100%-ig biztos, úgyhogy kérlek erősítsetek meg), viszont ha Spotify-on hozok létre lejátszási listákat, akkor az nem növeli a tárhely foglaltságot, akárhány számot is hallgatok. Szóval több 100-1000 számnál a Spotify jobban megéri tárhelyileg?
A föntebb írtakban (hogy melyiknek hova terhelődik a mérete) nem vagyok biztos, úgyhogy ha nem így van, akkor légyszi javítsatok ki, ne hagyjatok tévhitben élni.
Spotify online, ha letöltöd akkor a kiválasztott tárhelyet használod.
Tárhelyileg jobban megéri, de egy csomó minden nincs fent a Spotify-n, pl mixek, stb..
Én a Newpipe ot használom, gyakorlatilag egy YT premium Free-be. Reklámok nélkül, kikapcsolt képernyővel szól a zene.
Szóval ha Spotify-ra lementem, akkor valójában ugyanannyi helyet foglal, plusz még amekkora helyet foglal maga az alkalmazás, vagyis az úgy egyáltalán nem éri meg.
#2 Ez a Newpipe ez ingyenes? És lehet rajta offline is hallgatni?
Ingyenes, ez a lényege.
Ugyan az, mint a Youtube Premium, nincs reklám, kikapcsolt képernyővel is szól a zene, de akár letölteni is le tud mindent, mindenféle méretben, formátumban.
(Androidon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!