Milyen lett a mixem, jó technikát használok? (videó)
Figyelt kérdés
Ezt a mixet telefonon csináltam, de valódi dj keverőn is ugyan így járnék el. Az érdekelne, hogy jó-e az a mód ahogyan egyik zenét a másikba átkeverem. Illetve hogy jól lettek-e a zenék összeválogatva.
Itt a videó.
jún. 24. 13:18
1/9 anonim válasza:
Töltsd már fel valahova, ahol nem egy hét, mire elindul!
3/9 A kérdező kommentje:
1 Bocs. Nem tudtam, hogy lassú. Nekem jól működik. Nem tudom milyen oldal lenne jobb ahová feltehetném. A YouTube biztos, hogy letiltaná mivel szerzői jogosak a zenék.
2 Ez a stílus ilyen. Már mint úgy értem, hogy sok ismétlődő rész van benne. Viszonylag rövid a kiállás, és a tempó közepes. Azért kösz, hogy belenéztél.
jún. 24. 19:08
4/9 anonim válasza:
Mindegy, a torrenttel seedben maradok egy darabig, az se nagyon akart haladni, de az legalább nem olyan, hogy elszáll valahol, aztán vagy sikerül folytatni, vagy nem... Átdobtam telóra, holnap munkahelyen odadörrentem fülmonitoron.
5/9 A kérdező kommentje:
4 Köszi.
jún. 24. 20:43
6/9 anonim válasza:
Bevásárlóközpontban simán beraknám háttérzajnak.
7/9 A kérdező kommentje:
6 Az is valami, kösz.
jún. 25. 19:37
8/9 anonim válasza:
Teljesen jó, el lehetett csörögni rá barkácsolás közben. Nekem érzésre ez a nagy távolságból hosszú idő után hazaautózós mix, de annak nagyon jó. Az átmeneteket nem figyeltem, de semmi nem lógott ki, szép munka.
9/9 A kérdező kommentje:
8 Örülök, hogy tetszik. Köszönöm.
jún. 26. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!