Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen lett a mixem, jó...

Milyen lett a mixem, jó technikát használok? (videó)

Figyelt kérdés

Ezt a mixet telefonon csináltam, de valódi dj keverőn is ugyan így járnék el. Az érdekelne, hogy jó-e az a mód ahogyan egyik zenét a másikba átkeverem. Illetve hogy jól lettek-e a zenék összeválogatva.

Itt a videó.

[link]

jún. 24. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Töltsd már fel valahova, ahol nem egy hét, mire elindul!
jún. 24. 15:56
 2/9 anonim ***** válasza:
31%
Nem jó, mert unalmas
jún. 24. 17:48
 3/9 A kérdező kommentje:

1 Bocs. Nem tudtam, hogy lassú. Nekem jól működik. Nem tudom milyen oldal lenne jobb ahová feltehetném. A YouTube biztos, hogy letiltaná mivel szerzői jogosak a zenék.

2 Ez a stílus ilyen. Már mint úgy értem, hogy sok ismétlődő rész van benne. Viszonylag rövid a kiállás, és a tempó közepes. Azért kösz, hogy belenéztél.

jún. 24. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Mindegy, a torrenttel seedben maradok egy darabig, az se nagyon akart haladni, de az legalább nem olyan, hogy elszáll valahol, aztán vagy sikerül folytatni, vagy nem... Átdobtam telóra, holnap munkahelyen odadörrentem fülmonitoron.
jún. 24. 20:30
 5/9 A kérdező kommentje:
4 Köszi.
jún. 24. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Bevásárlóközpontban simán beraknám háttérzajnak.
jún. 25. 15:16
 7/9 A kérdező kommentje:
6 Az is valami, kösz.
jún. 25. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, el lehetett csörögni rá barkácsolás közben. Nekem érzésre ez a nagy távolságból hosszú idő után hazaautózós mix, de annak nagyon jó. Az átmeneteket nem figyeltem, de semmi nem lógott ki, szép munka.
jún. 26. 06:58
 9/9 A kérdező kommentje:
8 Örülök, hogy tetszik. Köszönöm.
jún. 26. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!