2/10 anonim válasza:
-Bemérnek egyszer
-Borból jó a kannás
-Hagyjuk a maszlagot
3/10 anonim válasza:
hát amelyeket újra és újra meghallgatva mindig szétröhögöm magam, azok főleg rap számok, mert ezekben van sok szöveg, szinte minden pillanatban elsütnek egy újabb poént. a top 3:
tojok én rátok (sub bass monster)
rum a tejbe (ganxsta zolee)
csóró a téren (fekete vonat)
+1, aminek a klipjétől mindig a földön fetrengek (főleg azzal a rendőr balf.szkodással együtt): szódával a whisky-t szeretem
4/10 anonim válasza:
én nem szeretem, de amikor azt énekelték, hogy kimarta a bugyimat az ultra, akkor azért röhögtem :-)
5/10 Dinnye2 válasza:
A kedvencem a Jóisten, az Úristen paródiája. Ugye, egy időben a csapból is az a szám szólt és már jó sokan ki voltak tőle és szerintem nagyon eltalálták, és ezt úgy mondom, hogy egyébként szeretem Valmart.(=
6/10 anonim válasza:
Sok van, de talán azokat szeretem a legjobban, amik az eredeti előadó mellett egy nyelvet is kifiguráznak: Neue punk ist borzalom, Beszól a digó, Huncut karnevál.
7/10 Kedves Vezető válasza:
Az Anyáddal jártam az egyetlen amit tetszik tőlük, de az nagyon.
8/10 anonim válasza:
Megpiszkáltam tegnap éjjel
Szeresd a testem baby
Kocsmadal
Börtön Rap
9/10 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!