Megéri énektanárhoz menni?
Figyelt kérdés
Szeretnék tanulni énekelni (27 éves vagyok). A hallásommal nincs baj, a hangterjedelmem viszont nagyon nem nagy durranás: G2-D4 ha jó napom van, de Azért C4 környékén már eléggé érződik az erőlködés...:D Ezt énektanárral tapasztalataitok szerint mennyire és mennyi idő alatt lehet fejleszteni? Nyilván adottság kérdése a bővíthetőség, de azért valami átlag csak van :Djún. 22. 16:24
1/3 anonim válasza:
Biztos segít, ha úgy érzed kell egy mentor aki segít fejlődni.
Csak arra figyelj, hogy ne komolyzenei énekes tanárt keress, vagy találj véletlenül, mert azoknak akkora arcuk van és totál nem azt a technikát tanítják ami a pop dalok énekléshez kell.
Nagy karriert ritkán lehet 1.5 oktávval bejárni, szóval nagy vágyaid ne legyenek.
Nekem D2-F#4 van, de sokat nem tudok vele kezdeni, mert a kedvenc dalaimat mindig át kell raknom másik hangnemben hogy itthon tudjam énekelni.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából főleg az érdekelt, hogy a hangterjedelmet segítene e bővíteni meg, hogy átlagosan mi várható. Mert ez a terjedelem nyilván semmi :D
jún. 22. 17:28
3/3 anonim válasza:
Fogod tudni lefelé is meg felfelé is összesen egy oktávot még ki lehet hozni. Kortól és tehetségtől is függ. Majd ezt ő megmondja.
Nekem tanárral lefelé meg felfelé is egy nagy tercnyit sikerült növelni. 17 évesen jártam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!