Nekem bejönne :D
Én is elég alternatív vagyok, ezerszer inkább hallgatok pl operát mint egy Budis Azit.
Igényesebb vagy mint a többség, nincs ezzel baj.
Nem gáz. Ha neked ez tetszik, ez tetszik. Senki ne mondja meg neked, hogy mit hallgass, mert mindenki maga dönti el, mi felel meg az ízléseinek. Ha neked Beethoven, akkor Beethoven.
Tudom, milyen az, amikor kicikiznek a zenei ízlésed miatt. Bár én nem Beethovent hallgatok (a régi klasszikusok: Elvis Presley, Chuck Berry, Jerry Lee Lewis), én is kaptam már ebből bőven, hogy gáz, amiket hallgatni szeretek.
De az ilyennel, utóbb rájöttem, nem szabad foglalkozni:)
Nézd a jó oldalát: legalább olyan zenét hallgatsz, amit az írójának nem volt lehetősége. :-D
A halláskárosodással poénkodós, gonosz viccelődést félretéve, én még a hulladéknak tartott zenék (mulatós, Varga Irén, Ciccolina oboa-boás dala, és társaik) hallgatását sem tartom "gáznak", ameddig a hallgató nem zavar vele másokat. A "gáz" egy társadalmi szempont, a társadalomnak viszont semmi köze ahhoz, hogy mit hallgatsz a négy fal között, vagy bárhol fülesről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!