Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Csak szerintem voltak jobbak...

Csak szerintem voltak jobbak a régi Eurovíziós Dalfesztiválok?

Figyelt kérdés
Amikor még a minőség fontosabb volt a politikánál meg az lmbtq-nál

2024. jún. 16. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

A csak szerintem és a mindenki kezdetnek az égvilágon semmi értelme. A közel 8 milliárd emberből biztosan van legalább még egy… na mindegy.

A fesztiválok minősége nagyjából a Boney M. korában kezdett el romlani, de az egész zenei világ elüzletesedése is ekkortájt kezdődött. Tehát már ez is minőségromlást hozott. Sarkítok, de néz meg, hány ember nézi mondjuk az ÉNB-t, Való Világot stb., és mennyien a tudósklubbot.

Ha lenne színházi közvetítés, melyik lenne a nézettebb: Lear király vagy Észbontók. Ha az eladott példányszám számít, akkor a minőségnek lőttek.

És igen, a politika nagyon belerondított mára. Egy kicsit régebben is, de nem ennyire durván (sportban is volt, hogy a Szovjetunió versenyzőjét akkor is tolni kell, ha kutyaütő [és néha nyugatiak is így tettek]).

2024. jún. 16. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
51%
Sosem volt jó nekem.
2024. jún. 17. 02:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi számít réginek? A 90-es évek az? Mert akkor is volt benne politika meg LMBTQ.

Az 1998-as izraeli győztes Dana International transznemű volt.

Jugoszlávia utódállamát, Szerbia és Montenegrót a délszláv háború miatt eltiltották 10-en valahány évre pont úgy mint 2022-ben Oroszországot.

2024. jún. 19. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem az 50-es évek végén, 60-as évek elején jó volt. Talán elég annyit megemlíteni, hogy kezdetben sok olyan énekes is versenyzett, aki már befutott, sikeres volt. És számos énekes karrierje innen indult.

3. Igen, ez jó kérdés. Nekem a 90-es évek a tegnapelőtt (57-ben születtem).

2024. jún. 19. 15:49
 5/5 anonim ***** válasza:
27%
Akik nem találják a helyüket a jelenben, azok mindig dicsőíteni fogják a múltat. Ha 50 év múlva lesz még Eurovízió, akkor fogadok ugyanígy fognak egy csomóan vélekedni. Akkor majd bambie thug lesz az etalon, és sokan visszasírják hogy "Bezzeg régen, 2024ben még milyen jó volt az Eurovízió. Nem úgy mint most, amikor mindenféle klónokat engednek énekelni (le a klón propagandával!)" - vagy mi..
2024. jún. 21. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!