Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kevés szabadidővel rendelkező,...

Kevés szabadidővel rendelkező, de otthoni digitális zongorával rendelkező munkásember hogyan, milyen módszerekkel,tanácsokkal valósíthatná meg régi álmát, hogy pár érzelmes, melankólikus, inkább szomorkás darabot eljátszhasson viszonylag hamar?

Figyelt kérdés
Úgy tudom rendes zongorajátékhoz évekig tartó, lassú, unalmas gyakorlással vezet az út. Számomra fontos lenne, hogy már teljesen kezdőként is legalább részben azt játszhassam, ami megérinti a szívem. Értem ezalatt az inkább melankólikus, szomorkás, bár egyszerűbb darabokat, de sajnos nem tudom hogyan kezdjek ehhez, illetve hogyan, mit játszhatna hamar egy teljesen kezdő pontosan, ami adna hamar sikerélményt és kellemes hangzása is van.

jún. 16. 11:19
 1/2 Mojjo ***** válasza:
Évekig tartó, lassú gyakorlás, de nem unalmas. Megtanulod, mi az az a-moll hangnem, melyik hangok tartoznak bele, és elkezdesz pötyögni, már imádni fogod a leírásod alapján. (Tipp: fogsz egy A basszus hangot, elkezded pötyögni, erre pedig a másik kezeddel rátolsz bármi fehér magasat, amit csak érsz.) És ez az abszolút kezdet. Innen csak felfelé lesz út :)
jún. 16. 11:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Amennyiben kitartó és következetes vagy, valamikor részed lehet sikerélményben és kellemes hangzásba.

Azért van ott a "lehet", mert ha már kezdéskor eldöntöd magadban hogy a gyakorlás lassú és unalmas, akkor nem is várhatsz komoly eredményt.

jún. 16. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!