Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik számnak van a legjobb...

FFDP kérdése:

Melyik számnak van a legjobb gitártémája?

Figyelt kérdés
Szerintetek? A legütősebb, ötletesebb szám. Nem feltétlenül valami megabonyolult dologra gondolok.
2010. okt. 30. 12:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem kaptam választ, melyik az a szám aminek nagyon tetszik a gitárjátéka vagy ha netán tudsz gitározni, akkor szereted játszani?
2010. nov. 1. 15:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Elárulok egy titkot: tuc-tuc zenében nincs gitár, ezért nem kaptál válaszokat.

Amúgy most így hirtelen régebbi metallica-k jutottak eszembe, pl. http://www.youtube.com/watch?v=MXFClqJ53cE

Meg ez, bár ebben egy darab gitár sincs :) http://www.youtube.com/watch?v=Xo-EMEfSwws

2010. nov. 1. 17:43
 3/5 anonim válasza:

Az összes Green Day szám!

Azt az elvet követi amit én nagyon szeretek: Az egyszerű nagyszerű! :)

Szerintem nem nagy ördögőség lejátszani egy Green Day számot de mindig úgy érzem magam miközben játszom hogy én vagyok a világ legjobb gitárosa! :D

Imádom a Green Dayt :)

2010. nov. 1. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom ahoz a válaszadóhoz aki a Green Day-t mondta:)
2010. nov. 1. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
az All That Remains-től a We Stand, tényleg nem valami egyszerű azért, de zseniális, ha ezt játszom, semmi más nem jár a fejemben, csak az, hogy "b*sszunk oda neki", mintha a gitárommal közösülnék :DDD
2012. júl. 10. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!