Nagyszerű! Habár a Future Nostalgia sokkal jobb volt (Levitating, Don't Start Now, Break My Heart slágerek), ez is hozta a színvonalat! Szerintem mindegyik szám nagyon jó, egyik se marad alul és más tekintetben emelkedik ki. A kedvenceim az Illusion és a Falling Forever, bármikor meg tudnám őket hallgatni.
End Of An Era - Nyárias hangulatot ad, a lehető legjobb kezdés az albumnak.
Houdini - Szuper, nagyon élveztem!
Training Season - Eleinte nem igazán tetszett, de mivel a rádióban mindig ez szólt, hozzám nőtt. Igaz a hang alapján arra tippeltem volna, hogy Miley Cyrus énekli.
These Walls - Boldog kis számnak hittem, de miután odafigyeltem a szövegre, kijelenthetem, hogy nem az. A refrén libabőrössé tett.
Whatcha Doing - Igazi Dua Lipás szám, ha lehet ilyet mondani. A ritmusa olyan, ami azonnal az ember agyába ragad.
French Exit - Ugyanazt tudom róla mondani, amit az előzőről írtam.
Illusion - Chef's kiss, 10/10! Szerintem nem is kell részleteznem, hogy miért tetszik annyira.
Falling Forever - Már az első másodperceknél tudtam, hogy ez varázslatos lesz és nem is csalódtam.
Anything For Love - Két és fél perc alatt összehozott csoda, a zongorakíséret mellett Dua Lipa hangja olyan természetesen gyönyörűen hangzik.
Maria - Nem mondom azt, hogy rossz volt, de azt se, hogy annyira nagyon élveztem hallgatni; egész jó, ennyi. Overwhelming, de másnak biztosan tetszett, lehet csak én vagyok így vele.
Happy For You - Az album lezárásával jött ez a szám, amit szintén magasra értékelek, szuper volt!
Ez a listám:
1.Illusion
2. Falling Forever
3. These Walls
4. Whatcha Doing
5. Houdini
6. Training Season
7. Happy For You
8. French Exit
9. End Of An Era
10. Anything For Love
11. Maria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!