Lehet kaját bevinni magunkkal fesztiválra úgy hogy ott fogunk sátrazni? Soha életemben nem volt olyan fesztiválon,ahol ott is aludtunk. Így nemtudom hogy vihetekbe pl.rántotthúst.
Figyelt kérdés
Olvasgatam itt gyk-n ilyen kérdésekre a választ,de ahogy láttam nem mindegyikre lehet,Reggae Camp-re mennénk.jún. 9. 19:08
1/8 anonim válasza:
A legtöbb helyen nem engedik, érthetö okokból
2/8 anonim válasza:
Régebben mi úgy csináltuk, ha rendes kempingben volt, hogy 2-3 nappal korábban érkeztünk, amikor még nem volt ott a biztonságo szolgálat és mindent be lehetett vinni.
3/8 A kérdező kommentje:
Szomorúan olvasom,nem vagyok spór,de inzulinrezisztenciám van és jobban örülnék ha a házi kosztomat tudnám majszolni.
Köszönöm a válaszokat.
Messze van a hely nem tudunk előtte lemenni sajnos
jún. 10. 09:42
4/8 anonim válasza:
szkenneld be az orvosi papírjaid és írj a szervezőknek
5/8 anonim válasza:
Van olyan fesztivál ahol a kekszet sem.Jobb kissebb fesztivált választani.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Örülnék ha azt elfogadnák,mert sajnos nem mindegy hogy mit ehetek,és a baba a cél nálunk,így szigorúak a szabályok az étrendemben
jún. 11. 10:49
7/8 A kérdező kommentje:
Kicsi fesztivál lesz,1000fős max.
jún. 11. 10:49
8/8 anonim válasza:
Az ott alvós fesztiválokra szinte sehol nem lehet bevinni semmit, üdítőt sem, csak max fél liter vizet. Nyilván ez azért van, hogy ott vedd meg a bódékban rohadt drágán. De amúgy ha ügyes vagy és leleményes, akkor bármit be lehet csempészni, meg ha főidőben érkezel, akkor a beengedők is inkább gyorsan ránéznek csak a táskádra, és engednek be, nem nagyon kutakodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!