A különböző fesztiválokon miért háromszoros, négyszeres árakat kérnek mindenért?
Tegnap motoros találkozón voltam épp, ami nem is a legnagyobbak közé tartozik az országban. 8000 a napijegy, a borsodi 950, staropramen 1050 volt. Persze mindenki a borsodit vette, de okosan volt megoldva, mert mindenki ezrest adott, és senki sem várta meg az ötvenest, vagy legyintettek. Bár megfigyeltem, 5 éve 30 percet álltam sorba sörért, most nem volt már sor.
Ha valaki rendesen köröket fizet, otthagy egy vagyont. Máshol is ez megy?
Kárpátia koncertre sem lehetett bevinni semmiféle italt, üveget, mert veszélyes. Bent a kimérőnél halálra ihattad magad 3x áron.
Mindenhol ez megy?
Elöször is kell egy engedély, hogy árulhassanak, a területet ki kell a rendezvény idejére bérelni, kell egy kocsi vagy stand, kell áram, víz, hütöberendezés, kell kiszolgáló személyzet (munkabér + adó utána), az árut be kell szerezni, oda kell szállítani (üzemanyag, autóhasználat), ehhez le-fel rakodni (munkabér), a bevétel után adózni, a rendezvény után el kell szállítani a maradék árut (üzemanyag,autóhasználat), meg az üres üvegeket, feltakarítani a helyet maguk után (munkabér).
Ezen kívül vannak járulékos költségeg - könyvelök, egyéb dolgozók munkabére, a cég telephelyének fenntartása, rezsije, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!