Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is gagyi együttes...

Szerintetek is gagyi együttes a Hungária?

Figyelt kérdés
Nem is értem, miért sztárolják annyira Fenyő Mikit, amikor olyan alja zenéket tett le az asztalra, amiknek semmi mondanivalója sincs, s ráadásul ízléstelen is pl.: Duci Juci, Randi Andi, Csókkirály stb. És azt még fontos megemlíteni, hogy állandóan koppintott valahonnan. Mi ez a nagy hype?

jún. 8. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Csupán annyi, hogy ő az elsők között volt, aki itthon elkezdte a rock n roll-t. Igaz, hogy minőségben kilométerekre lemarad az amerikai társaitól, de legalább elmondhattuk magunkról, hogy itthon is van rock n roll együttes. A tipikus "Kicsit sárga, kicsit savanyú, de legalább a miénk!"- hatás.
jún. 8. 14:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy koppintás..De az eredeti rock n rollnak sincs magvas mondanivalója.Ami a dalszöveget illeti.Ott inkább a hangulat a lényeg.Nézzük meg mondjuk egy tetszőleges világhírű rock n roll sláger szövegét:

"Wop bop a loo bop a lop bom bom

Tutti frutti, oh rootie

Tutti frutti, oh rootie

Tutti frutti, oh rootie

Tutti frutti, oh rootie

Tutti frutti, oh rootie

A wop bop a loo bop a lop ba ba..."

https://www.youtube.com/watch?v=ivhauEr3KxU

jún. 8. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Iszonyat ciki volt az egész.
jún. 8. 22:20
 4/10 Mansour ***** válasza:
Hú, fiatal koromban nagyon utáltam. Hányni tudtam a szövegeiktől, a kinézetüktől, az egész világuktól. Aztán később rájöttem, hogy tetszenek az 50-es évek amerikai autói, és kialakult egy kicsit perverz vonzalmam az akkori dizájn iránt. Egy kicsit jobban át tudom már érezni az akkori életérzést is. Bár az 50-es évek női divatja még mindig taszít. Szóval a Hungária képi világát már jobban el tudom viselni, de a zenéjüket elég gagyinak tartom, és a szövegeikről sem változott a véleményem. Igaz, hogy az akkori eredeti, amerikai számoknak sem volt valami költői szövegvilága, de a Hungária még arra is rátett egy lapáttal ócskaságban.
jún. 11. 17:18
 5/10 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, imádom a régi magyar zenéket/együtteseket. Az alábbiak szerintem maradandóbbat alkottak a Hungáriánál:

Illés, Omega, Metro, LGT, Piramis, Skorpió, Karthago, Bikini, Republic, Edda, Gemini, Taurus, Korál, P.Mobil, P.Box,(Ős!)Neoton, Pokolgép, Hobo Blues Band és még folytathatnám a sort...

jún. 12. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is gagyi.
szept. 8. 22:42
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Ráadásul akkor csinálta meg itthon a Rock & Roll cirkuszt, amikor nyugaton már rég lecsengett (1954 -><- 1967). Sajnos az átlag magyar annyira igénytelen, hogy ez a koppintott, lejárt zene is eladható volt számára.
szept. 8. 22:51
 8/10 A kérdező kommentje:
A régi (1970 környéki) Hungária talán még egy fokkal igényesebb volt, de az sem az én világom. 86-ban jött a Modern Hungária, ami Modern Talking koppintás volt. Fenyő Miklós volt a magyar Thomas Anders, Bodnár Attila pedig Dieter Bohlen magyar megfelelője.
szept. 8. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
A Hungária meg a belőlük kivált gagyiságok: dolliroll, csikidámrobi, flitter öcsi csak azért lehettek sztárok mert jó kapcsolatot ápoltak a párttal. Bármit csináltak a lemezgyár mögéjük rakta a marketinget és "sikeres" volt. A sok mosott agyú proli meg el is hitte hogy ez világszínvonal.
szept. 9. 08:48
 10/10 anonim ***** válasza:
jó rég voltak ők érdekesek, viszont rengeteg jó zene van a világon, amit érdemes felfedezni...
szept. 9. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!