Mi az a koncertes élményetek ,amire ha nem mentettek volna akkor nagyon szomorú lennél?
Figyelt kérdés
jún. 3. 19:20
1/7 anonim válasza:
2019-es Slayer búcsúkoncert, való igaz azóta újjáalakult de biztos megbántam volna, ha nem mentem volna ki.
2/7 anonim válasza:
P.Mobil koncert 1982-ben egy vidéki kisváros szabadtéri színpadán. Akkor szerettem meg ezt a fajta hard rockot, ami egy életen át meghatározó lett számomra.
3/7 anonim válasza:
Ha nem mentem volna, nem tudtam volna hogy miről maradik le, szóval nincs ilyen.
5/7 anonim válasza:
1986 Népstadion.........."tavaszi szél vizet áraszt".
6/7 anonim válasza:
Első Sziget.
Rage Againts the Machine-t sajnálom mert kétszer is vettem jegyet kétszer maradt el.Na az még bakancslista ha újra összeállnak.
7/7 anonim válasza:
Prodigy 2017-es campus. 2 évre rá meghalt a frontember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!