Milyen oldalon érdemes a Barba Negra-ban megrendezésre kerülő koncertre jegyet venni?
Szerintem ticketswap, koncert előtt pár nappal.
Túl vannak árazva a jegyek nagyon mostanság, és a Barba Negra 0 minősége nem indokolja...
Ha teltház van akkor koncert napján, akár a helyszínen. Muszáj az ár alá lőniük, mert rajtuk marad.
Nekem megvették a jegyem még féláron is, úgy hogy lement belőle 1 óra.
Szóval van rá kereslet-kínálat, ritka a beragadó jegy.(fölig metal/rock koncerteknél)
+ Utolsó nap már nem értékesíteni online, csak a helyszínen és az is a Tickswap előnyére válik.
Benn kell hagyni memóriában az app-t, meg bekapcsolni az értesítést.
Nem ördögtől való dolog, nekem sikerült Thy Catalfalque-re, pedig az hónapokkal azelőtt már teltházas volt...
Live nationt messze kerüld.
Barba negra saját oldalán.
Ha elfogyott ticketswap.Koncert napján mindíg van eladó
Nem mondom hogy lehetetlen, eddig nekem is sikerült.
Viszont most is keresek épp, nem Barba ugyan, de teltház. A jegyeket sorsolják, darabonkánt 60-100 jelentkező között, tehát nem az van hogy aki először nyom az értesítésre azé, hanem azok közt sorsolnak, akik másfél percen belül rányomnak. Majd beszámolok, sikerült-e nyernem. Eddig a kb 40 sorsolásból nem. Reménykedem hogy utolsó nap kicsit többen adnak el és kevesebben vesznek, majd kiderül.
Ez a sorsolásos dolog eddig nem volt, csak 1-2 hete, nem tudom hogy azért mert annyian állítottak rá értesítést hogy az már máshogy nem igazságos, vagy másért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!