A Romanticnál van lejjebb a magyar könnyűzenében?
Mi a baj? A Romantik azért letett 6 stúdió albumot az asztalra, egy felvállalható könnyűzenei együttes ami a maga idejében felkapott és elismert is volt. Abban az érában nem lehetett anélkül érvényesülni, hogy ne tudtál volna zenélni vagy énekelni valamilyen kritikusan megírt szövegre, ahogy a tagjai is képzett előadók voltak.
Ezzel szemben ma olyan trasht lehet csinálni, ahol a zenei és énektudás sem feltétel. Nincs kiadóval kötött szerződés ami garantálna bármilyen kritikai és minőségi szűrést, csak felrakod a netre az autotune-torzított szarodat, motyogsz valami netről letöltött alapra, a ChatGPT által generált szövegre, és odáig vannak érte a kölykök.
*
De mutatok olyant ami szerintem jóval alatta van.Ami a színvonalat illeti.
ad 1) nem azt mondtam, hogy mind pocsék, hanem azt, hogy romaticnál is rosszabbak. a két dolog nem ugyanaz. szövegértés...
ad 2) a kérdező nem adott műfaji megkötést, uh pláne nem értem a hőbörgésed.
ad 3) "kötve hiszem" - vagyis nem tudod biztosan mert nem ismered, de azért ide kellett okoskodnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!