A Modern Talkingból Dieter miért jelent meg mindig gitárral a kezében, ha a zenében sosem lehetett hallani gitárt?
Figyelt kérdés
máj. 26. 11:25
11/18 anonim válasza:
10
Ne légy már ilyen félénk..Nyugodtan rákattinthatsz.Az előadó tud énekelni és valódi hangszerek kísérik..Nekem sem a szívem csücske ez a műfaj.De ez egész kellemes szerintem.
12/18 anonim válasza:
10. Én is félve kattintottam, csak utana olvastam a 11. választ, és szóról-szóra ugyanezt írtam volna.
13/18 TR75 válasza:
Alap, hogy nem kattintok egy mezei tecsőd linkre. Tele a gyk is olyan kérdésekkel, hogy "hogy tetszik ez a zene?", aztán csak egy link.
Vagy: "Ki az előadója annak a zenének hogy:..." és válaszként beokádva egy link előadó és cím nélkül.
Vagy: "Melyik az a film, hogy..." és válaszként beokádva egy imdb link (amiből ugye a cím nem deríthető ki).
Annyit nem ér az egész.
Diskurálni jobb.
14/18 anonim válasza:
Persze mulatós alatt manapság mindenki az egyszintis lakodalmas rockra gondol. Na, az egy szinten van zeneileg a MT-gal.
15/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy saját magukat is másolták. Ennél még a mulatós is sokszínűbb.
16/18 anonim válasza:
Prüncögött vele néha. Tisztán hallani a stratocaster jellegzetes hangját.
17/18 anonim válasza:
Dehogy prüncögött nézd már kezeit, miközben szól a "zene". 😂
18/18 anonim válasza:
Jah, tényleg. És a hangja sem az övé volt hanem egy 2007-ben elhunyt kiváló stúdió énekesé. Most jártam ennek utána.) Így aztán világos miért jöttek olyan jól azok a hangok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!