Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahriah koncert - meddig tart?

Azahriah koncert - meddig tart?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Holnap megyek a Puskás koncertre de sehol nem talaltam tervezett menetrendet - kapunyitás, előzenekar stb. Tud valaki bármit is?

máj. 23. 22:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

#7 "hol van Lana Del Rey, Sia, vagy éppen Shakira"

Pont sikerült olyan előadókat kiválasztani, akik mai napig aktívak, turnéznak, lemezeket adnak ki. Legalább valódi egyslágeres előadókat találhattál volna...

"Eközben ott van a Nightwish, a Once június 7-én lesz 20 éves"

Igen, az tényleg az egyik legjobb albumuk. Az Oceanborn még öregebb. De ez mit bizonyít? Shakira első lemeze 1991-ben jelent meg, az utolsó 2024-ben. Novemberben az USA-ban turnézik. Rossz az összehasonlítás.

#9 "Ők is simán képesek megtölteni egy Puskást, szóval ennyit erről."

Ez nem igaz. A sokszor elhalasztott 2020 (2022) koncertjük a Papp László Sportarénában volt, ami nem egy stadion, maximum 10-12 ezer ember.

Ezzel nem azt mondom, hogy Azariah jobb, mint a Nightwish, mert személy szerint az utóbbit sokkal jobban szeretem. Egyszerűen értelmetlen összehasonlítani őket. Főleg hamis állításokra alapozva.

máj. 26. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, én csak a koncert hosszára voltam kiváncsi.:D

Egyébként érdekes hogy képes olyan rámenni a kérdésre aki nem szereti Azi zenéjét és mégis beleöl időt és energiat abba hogy egy számára nem relevans kérdést megnyisson és meg oda is böfögjön valamit.😂

Kedves kis országunkban szerintem nagyon rég volt már ilyen előadó aki nem csak a k*rvákról meg a sz€xről képes énekelni hanem komoly témákról is és raadasul van önálló gondolat is a fejeben.

De persze tudjuk milyen a magyar. Irigy rosszindulatu (tisztelet a kivételnek). Pedig tényleg inkább örülni kellene hogy van olyan előadónk aki nemzetközi szinten is helyt tudna állni akár…

Én se szeretek nagyon sok felkapott sztárt de valahogy sose jutna eszembe így beszélni róluk, meg nem is sajnálom tőlük a sikert se. Na de mindegy :)

Nekem a koncert életem egyik legjobb élménye volt🤟🏼

máj. 27. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Ezek ilyenek :D nem érdekli őket, sőt, ahogy ők szokták mondani, azt se tudják ki EZ, és mégis képesek minden Azahriah-val kapcsolatos kérdés vagy cikk alatt habzó szájjal fröcsögni, hogy EZ egy senki, szar a zenéje és mindenki igénytelen és birka aki hallgatja, ez kell a népnek stb.. hihetetlen 😂

máj. 27. 15:43
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

#13.

Mondjuk amikor a Shock! hasábjain is megjelenik a neve, az kicsit bicskanyitogató. Mert ismétlem semmi nem indokolja ezt a hype-t körülötte.

A balhéi miatt felkapták, a média itthon meg amúgy is mindig 1 irányba húzott, illetve itthon amúgy is jellemző a birka mentalitás.

máj. 27. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Akkor ne foglalkozz vele. Engedd el, ne írogass ide, sőt, sehova, ami a kölyökkel kapcsolatos. És hagyd békén azokat, akik viszont szeretik őt :)

máj. 27. 15:54
 16/17 anonim ***** válasza:
49%

14: birka mentalitás = mindenki utálja Azahriaht, mindenki gyűlölködik, én is ezt teszem, most ez a divat

Végülis igen, egyetértek, itthon jellemző a birka mentalitás 😄

máj. 27. 15:56
 17/17 anonim ***** válasza:

Véleményt mindenki nyilváníthat és még szép, hogy negatív is lesz.

Lásd a Metallica-t is utálják éppúgy egyes körökben, mert ők is eladták magukat. Így van jól, őket sem szidtam sosem akik ezen véleményen voltak, pedig a Metallica is csak éppen azt csinálta, amit akart...

Általában minden hullámot meg szoktam érteni, miért kapják fel az emberek. De itt bizony elég komoly marketing gépezet is van, balhékkal körítve, szóval itt azért messze nem csak a zene miatt van ott, ahol.

Lehetne boncolgatni a dolgot, de ha még 10 évig itt fenn marad a neve, valószínűleg legalább a tisztelet kiérdemelni, azoktól is, akik nem szeretik. Addig számomra csak egy pillanatsztár, aki egyik napról a másikra el is tűnhet.

máj. 27. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!