Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Dobosok! Ezt a dalt kezdőként...

Dobosok! Ezt a dalt kezdőként nehéz lehet megtanulni?

Figyelt kérdés

Gyerekkorom óta szeretnék megtanulni dobolni, nem sokára lesz dob felszerelésem amin elkezdhetem gyakorolást.

Ezt a számot szeretném megtanulni elsőnek:

[link]

Vélemény? Tippek? Javaslatok?

máj. 19. 21:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt a dalt nem kezdőknek találták ki.
máj. 20. 08:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Valamiért nekem most nem töltődött be, de ha nem a dobiskola 1. első gyakorlata, akkor nem javaslom. :D
máj. 23. 07:45
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem gyors dal, én technikásnak látom, de majd kiderül. Még pár hét és meg lesz a dobfelszerelés, részletről részletre megtanulom.

Csak kérdés hogy okozok-e ezzel kárt a jövőben hogy nem az alapokkal kezdek. Azok nekem unalmasak.

máj. 23. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 na, most sikerült megnézem, nem olyan vészes, nem lesz ezzel gond, esetleg max a 10. mp utáni felében. Onnan ismételten ajánlom a dobiskolát.

Én ugyan nem vagyok dobos, de ha egy videón van 421k megtekintés (ami egyébként külföldön nem olyan sok), akkor az nem olyan dolog amit bárki elsőre megtanulna, mikor még dobfelszerelése sincs.

Károd nem lesz belőle, már ha nem nézzük a motivációvesztest meg a prosodó dobszerkót.

Viszont nyugodtan bebizonyíthatod hogy nincs igazam, általaban nem is szokott lenni, csak én általában mindig a másik irányba tévedek, mindenről azt hiszem hogy sima talicska megtanulni, aztán a zenésztársak szoktak elküldeni a pitsába. (Persze finoman)

máj. 23. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Na jó, most tovább neztem és túljutottam az 50. mp-en, ekkor jöttem rá hogy csak trollkodsz. Szép találat :D
máj. 23. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!