Hogy tudnék jól gitározni?
Írod, hogy komolyabb zenét akarsz tanulni gitáron, de a klasszikus gitárodat lecseréled egy elektromosra, akkor feltételezem a jazz rejtelmeibe kívánsz elmerülni. Biztos vannak nagyon jó online jazz leckék. Amennyit sikerült érintenem belőle, hogy nagyon sok kellemes disszonáns akkord van a jazz zenében, melyeket leírva még eddig sehol nem láttam. Ezen akkordok összekötését, átvezetesét, használatát igazán csak egy jó tanár tudja elmondani, illetve ő tudja a tudásodat olyan irányba terelni, hogy az ne csak lexikális legyen. Vannak tényleg nagyon jó online leckék, de az együtt zenélés élménye és az abból meríthető tapasztalat megfizethetetlen!
Ha van lelkesedés, természetesen kezd el autodidakta módon a tanulást!
Ha van net kapcsolat gitartanfolyam.hu
A legjobb tanulás ha a kedvenc számaidat próbálod eljátszani. Ha nincsen, akkor érdemes népdalokat lejátszani. Viszont nagyon fontos lenne egy haver, aki el tudja mondani, mi miért van (szabályok, és be nem tartásuk). Valami kontroll és visszacsatolás legyen.
van egy olyan program hogy Guitar Pro és azt töltsd le és ott van tab.Kottákat meg a Gitar Pro 9.11 ezt beírod és az elsőre rámész ott tudsz letölteni kottákat de csak akkor ha megvan a program.amúgy érdemes legalább 1évet járni hogy megtanuld rendesen fogni a gitárt és kottát olvasni.én 6éve járok zeneiskolába és én is ott tanultam meg ezeket a dolgokat.
remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!