Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg elhittétek, hogy...

Tényleg elhittétek, hogy voksán virág (kisbetűvel) tud keverni?

Figyelt kérdés
Ilyenkor szoktak azzal jönni, hogy "voltunk a bulcsiján jó volt naoooon" de a kérdés az itten, hogy amit hallottatok azt ő csinálta? Főleg az átkeverés rész a gyanús nekem.
2010. okt. 28. 19:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Keverni? Mit, kártyát? Vagy a levest?
2010. okt. 28. 19:55
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem keverni, hanem kiverni, és szerintem ha másban nem is, de ebben profi az említett hölgy.
2010. okt. 28. 22:23
 3/6 A kérdező kommentje:

voksán virág = dj flower

Egyébként kétlem, hogy annyira ért a leveshez, hogy keverje.

A kiveréssel meg nem kéne djpult mögé állni. ^^

2010. okt. 29. 00:57
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Egy csaj mesélte nekem, hogy ők milyen puccos diszkóban voltak. És Voksán Virág keverte a zenét. És hogy azért mégsem akármilyen hely az, ahol Voksán Virág szolgáltatja a zenét. Ezt hívják parasztvakításnak. És még el is hiszi, hogy Voksán Virág nagy egyéniség.
2010. okt. 29. 10:52
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Én meg azt hallottam, hogy keverés helyett inkább sárig itta magát és a telefonszámát dugdosta 15-16 éves kisfiúk zsebébe. Ennyit tud.
2010. dec. 8. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Nem...de a legrosszabb az egészben a "déjéskedéssel",hogy... akárki csinálhatja...persze nem ugyanolyan szinten,mint egy igazi DJ...nem egy olyan embert ismerek,aki benyomja a virtual dj trial verzsönt,oszt nyomogatja be a számokat,áthúzogatja néha a hangerőpotit,egy két flangert belerak és kész...de ha azt mondanám,hogy bocsesz srác,kicsit keverj már bele a parametriába,mert nagyon retekül szólsz...akkor kapnék egy olyat,hogy "KUSOJÁ!NEM ÉRTESZ A ZENÉHEZ!" na jó...úgy állítom be,mintha nem történt volna meg,pedig de..elég nagy baj,hogy a sok paréj,aki be tud rakni egy számot a másik után,zenésznek mondja magát...
2010. dec. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!