Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért popposodott ennyire el...

Miért popposodott ennyire el a Fall out boy?

Figyelt kérdés

A 2012-es Fall out boy albumoktól kezdve nem is hallok már gitárt a dalok alatt, csak sima popzenét. Pedig nagy kedvencem a A Folia a delux és az Infinity on High album tőlük.

Miért lett ennyire pop ez az együttes? Tök jó lenne most is, ha lenne benne egy kis rock, mint korábban, de így nem tudom rock zenének értékelni, pedig rock együttesről beszélünk.

Egy két számuk tetszik így is az újabb albumokon, mert érzékelem rajta a Fall out boyos dallamokat, de nagyon nagy a stílusváltás. A rajongók nem fordultak el ezért tőlük?

máj. 10. 12:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet erre van nagyobb igény, nekik pedig bevétel.
máj. 10. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is pop volt, legfeljebb a hangszerelés változott.
máj. 10. 16:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Pop rock volt és az jó volt.
máj. 10. 17:05
 4/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ez még jó volt ja.

Gondolom mindig az akkori korszak trendi stílusát nyomták. A pop-punk az ezred fordulón a fénykorát élte.

Sum 41, Blink-182, Green Day, MxPx, Good Charlotte, FOB, ...

Van közülük akik eldobták a rockos hangzást, valakik vitték tovább...amit elkezdtek. Ez van.

máj. 11. 10:26
 5/6 A kérdező kommentje:
De most meghallgattam a legutóbbi Fall out boy albumot és kellemesen csalódtam. Ismét rockos a hangzás.
máj. 13. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja.. az új Green day és a Blink album is jó lett.
máj. 13. 10:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!