Katy Perry és Lady Gaga 16 éve 2008-ban lett óriási világsztár. Mit szólsz a 16 évükhöz és a szupervilágslágerekkel teli munkásságukhoz?
Figyelt kérdés
A két énekesnő feje tetejére állított mindent!máj. 6. 21:49
1/3 anonim válasza:
Semmi extra. Nem ők, hanem a mögöttük álló menedzsment állított a feje tetejére mindent.
2/3 anonim válasza:
Katy Perry-ről mostanában nem is hallani. Azért voltak mások is az elmúlt 16 évben még, akik "feje tetejére állítottak mindent"...
3/3 anonim válasza:
Durva hogy eltelt 16 év, konkrétan általánosba jártam amikor menő volt a Poker Face meg a Bad Romance, most meg majdnem 30 éves vagyok...
Mondjuk látszik is az idő múlása, Katy Perryről évek óta semmit nem hallani kábé, Gaga is igencsak takaréklángon megy évek óta, róla se nagyon hallottam mostanság semmit Biden beiktatása óta (ami szintén 3 és fél éve volt már amúgy, durva).
Kemény abba is belegondolni, hogy nem csak ők ketten, de kb. az összes akkori nagy sztár hogy kikopott vagy megváltozott. Még 1-2 évvel utánuk lett ismert Selena Gomez, ehhez képest ő is bőven retro már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!