Melyik a kedvenc elektromos gitár típusod?
Telecasterrel kezdtem, és maximálisan meg vagyok elégedve vele. Annyira gazdag, tiszta hangkaraktere van.
Mindenképp szeretnék egy Les Paul-t mellé a jövőben. Ennyire “retró”, boogie-s hangzása egy hangszernek sincs. A clean-jei is egy kicsit torznak hangzanak nekem, és pont ez tetszik benne. Imádom, ahol felmorog, mintha duplán lenne túlvezérelve.
Már gyerekkoromtól vonzanak a hollow body-k, főleg a 12 húrosok, de egy igazán szép példányra még gyűjtenem kell. 😄
A kicsit indie-sebb irányokhoz már régóta nézegetem a Jaguar-t, de ha eljutok odáig, esélyesebb, hogy Mustang lesz. Bele vagyok szerelmesedve a kis bolondos hangjába.
A Stratocasterek eleinte nem vonzottak, de az utóbbi időben nagyon tetszenek a “kövér sztratók” (HSS) és rájöttem, hogy a kicsit “zörgős” hangját nagyon jól ki lehet használni.
Az a baj nálam hogy több stílust is szeretek. És mindegyikhez mást szeretek használni, ezért van 7 elektromos gitarom. XD
SG, Double Cut, Strato, Tele, Les Paul és egy L5 szerű jazzgitárom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!