Mit gondolsz Taylor Swift új abumáról?
Nekem kicsit a folklore hasonlít, mert nagyon egységes a zenei hangzása, bár van pár dal, ami Midnights-osabb. Engem is meglep, hogy ez az album döntötte meg ezt az összes rekordot, de persze Taylornál ez mégsem annyira meglepő, amennyire fel volt hype-olva.
Nekem mindig kell idő ahhoz, hogy Taylor zenéit megszeressem, valamiért sokszor vagyok úgy vele, hogy elsőre nem tetszik, később meg valamiért bekattan, és imádom:D
Szerintem van pár erős dalszöveg, bár dallamban sok nem annyira kiemelkedő.
Amik így öt nap után beragadtak:
- My boy only breaks his favourite toys
- Down bad
- Fortnight
- Peter
- Who's afraid of little old me
- The Bolter
- Cassandra
- The Prophecy
Nagyon-nagyon sok ez a dal, nekem még rengeteg idő kell ahhoz, hogy mindegyiket meghallgassam, megértsem a szöveget. Dúdolni szerintem kb 10et tudnék, pedig több is van benne.
Engem amúgy nem annyira zavar, hogy nem az aktuális trendekhez akar igazodni, szerintem menő, hogy megteheti, hogy sajátos dalokat alkot, és még ezzel is rekordot dönt:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!