Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Michael...

Mi a véleményetek Michael Jacksonról?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 9. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%

Az egyik legnagyobb énekes, aki valaha élt, a tehetsége emberfeletti.

Nem volt pedofil, ezt a bíróság is megállapította..

2024. ápr. 9. 12:33
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Zenei zseni, de emberileg túl naiv volt erre a világra.
2024. ápr. 9. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:
25%
Fogalmam sincs, miért sztárolják ennyire, sosem tetszett a zenéje.
2024. ápr. 9. 12:51
 4/16 anonim ***** válasza:
6%
Szeretett kisfiúk nadrágjában turkálni.
2024. ápr. 9. 13:03
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Ilyen jó embereket nem érdemel a világ mert a nagyresze nem értékeli őket.
2024. ápr. 9. 13:24
 6/16 anonim ***** válasza:
53%

Jó zenék, jó tánc, gazdag életmű, de azért nem volt az a popszakmabeli félisten, mint aminek sokan tekintik.

Ami az emberi oldalt illeti, azt nem tudom, hogy telibe pedofil volt-e, de az egész emberre, személyiségre, viselkedésre, mindenféle dolgaira, úgy mindenestül az angol "creepy" a legjobb kifejezés.

(amúgy szóljatok, ha a "creepy" helyett tudtok jó magyar megfelelő kifejezést, szerintem semelyik szokásos fordítás nem adja vissza igazán jól a jelentését)

2024. ápr. 9. 13:27
 7/16 Strand Unió ***** válasza:
15%

@3-as

Eddig azt hittem, csak nekem van ilyen véleményem róla...

2024. ápr. 9. 18:59
 8/16 anonim ***** válasza:
22%
A zenéje nem az én stílusom, de elismerem, hogy nagyon jó hangja volt. Egyébként szinte biztosan pedofil volt, de az ekkora sztárokat mindig felmentik, bármit is követtek el.
2024. ápr. 10. 08:04
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy csodálatos ember volt, akit sajnos sokan nem értettek meg. Ezért őrültnek és mindenféle negatív jelzővel illettek. Mindez a bulvárnak köszönhető, amely folyamatosan elferdítette róla az igazságot. Például a vádakat.
2024. ápr. 13. 23:54
 10/16 anonim ***** válasza:
67%

Ezt gondolod, de tudod, mi az érdekes? Hogy nincs olyan nap, hogy valakit ne hasonlítanának hozzá. Ami pedig az emberi oldalát illeti, van egy mondás, hogy a ‘légynek sem tud ártani’. Ráadásul ez szó szerint igaz volt rá

"Amikor Michael II. János Pál pápánál audienciára kapott lehetőséget, magával vitte Seth Riggs-et, az énektanárát is. Miközben a külső teremben várták, hogy találkozzanak őszentségével, egy légy szállt be a szobába. Ügyesen, gyermeki szabadsággal zümmögött szabadon körülöttük, és Seth-et annyira felbosszantotta, hogy nem bírta tovább, és a földön megölte. Michael könnyes szemmel kérdezte: "Miért tetted ezt?". Seth így vágott vissza: "Csak itt zümmögött, és az idegeimre ment!". Michael úgy válaszolt neki, mint egy zen mester, és azt mondta: "Élvezte a szabadságát és élte az életét, te pedig véget vetettél neki!". Ettől a naptól kezdve Seth megértette, és Michael egy légy iránti együttérzése miatt mélyebben

megbecsülte az egész életet".

Howard McCrary a McCrary család énekesei közül

2024. ápr. 14. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!