Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki jön Kispál és a Borz...

Ki jön Kispál és a Borz koncertre Debrecenbe?:D

Figyelt kérdés
Honnan? Hány évesek vagytok? Mióta és miért szeretitek a zenekar zenéit? Az is válaszolhat,aki nem jön,de mondjuk szereti,mi a kedvenc számod tőlük?

2024. márc. 30. 16:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam,hogy kitalálósat fogok játszani e kérdés alatt xD

Sok ország van még! Francia?olasz?német?török? Vagy távol kelet?

2024. ápr. 3. 08:55
 12/20 anonim ***** válasza:
#11 gondolom kpop, mert az most a "trendi"
2024. ápr. 3. 09:02
 13/20 anonim ***** válasza:
De nem is ez a vicces, hanem hogy ezt úgy adja elő mint aki "kilóg a sorból" :D
2024. ápr. 3. 09:03
 14/20 anonim ***** válasza:
#12 nek van igaza és nem azért mert most ez a divat nem mostanában kezdtem el hallgatni hanem már 2016 óta és nem a bts a kedvenc bandám őket is hallgattam de már nem sőt az 5. Generációs vagyis a legújabb bandákat nem is kezdtem el még hallgatni maradok az 1.,2., 3. Ritkán a 4. Generáció közül is hallgatok de leginkább az első 3
2024. ápr. 3. 09:09
 15/20 anonim ***** válasza:
#13 ezt azért is mondom mivel ők a sulimbol az összes gyerek közül 3man hallgatnak olyat akik meg most elkezdtek hallgatni sokan vannak de leginkább a 4.-5. generációt hallgatják leginkább akiket ismerek meg aki mostanában kezdte el ja és a csapból is csak a bts folyik ha valaki megtudja hogy kpop-ot hallgatok (tisztelet a kivételnek ) mindig egyből azzal jön hogy bts és ha meglát bármely kpop-os cuccot legyen az fotó kártya , album , háttérkép stb akkor mindig mondja nekem hogy bts
2024. ápr. 3. 09:17
 16/20 A kérdező kommentje:
Na,ha neked ez okoz örömet,ám legyen :D nekem mindegy. Biztos jó! Azért szeretettel ajánlom a magyar alter rock zenéket,nekem sokat jelentenek, elgondolkodtatnak... Üdv :D
2024. ápr. 3. 09:33
 17/20 anonim ***** válasza:
#16 mint pl a Tankcsapda?
2024. ápr. 3. 09:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem,hanem mint pl Kispál, Kiscsillag, Vad Fruttik, Hiperkarma, Kistehén, Kollár-Klemencz dalai, 30y, de a Tcs-nak is vannak jó számai! Még akkor említsük a Depressziót is. Ezeknek a zenekaroknak vannak (számomra) semmitmondó dalaik is, meg vannak depisek is, de amit akartam mondani,hogy sok dalszöveg olyan,mint egy vers. Tele van metaforával meg iróniával,hogy egy kicsit mélyebbre ássanak, és legyünk őszintébbek magunkkal,mint előtte...
2024. ápr. 3. 10:52
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 depis dalokat nem szeretek hallgatni hiába jók de hogy elkezdjek sírni és megjobban depis legyek kpop-ban is vannak számomra szomorú zenék jók meg minden de megjobban depis leszek tőle
2024. ápr. 3. 12:52
 20/20 A kérdező kommentje:
Pedig néha jó, ha valami/valaki/Valaki rávilágít szívünk sötét szomorú zugaira, hiszen enélkül vigaszt sem várhatunk. A szőnyeg alá sepert koszra meg rájönnek a hangyák is!
2024. máj. 19. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!