1/5 anonim válasza:
Egyedit és maradandót alkotott. Fiatalon is polgárpukkasztó volt.
2/5 anonim válasza:
Sima tucat popzene. Aki valamennyire tud énekelni, az meg tudta volna csinálni mindazt, amit Madonna.
3/5 anonim válasza:
Madonna kiemelkedő zenész. Ámbár meg is küzdött a sikerért, de van tehetsége, jó számai, sokakra hatással van a mai napig. Ő ágyazott meg valamennyire a popzenének.
4/5 anonim válasza:
Ő taposta ki a mostani popsztároknak az utat, és szinte kivétel nélkül mindegyik inspirálódik, vagy másol (lásd Lady Gaga).
Nem túl tehetséges, teljesen átlagos hangja van, de ahhoz, amit ő énekel, bőven elég.
A punkos kezdetektől egészen 2012-ig, az MDNA című albumáig csípem a zenéjét, de amit utána művelt... hát nem is tudom, mit mondjak.
Egy rajongó
5/5 anonim válasza:
Én őszintén annyira nem rajongok érte. Vannak jó dalai, ezt elismerem, és az egyik legnagyobb sztár a világon, de én mindig úgy láttam hogy inkább csak fel volt fújva az egész jelensége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!