Mien zenei stilusba tartoznak ezek az előadók:Hunnia, Radical Hungary, Egészdéges fejbőr, Magozott Cseresznye, Divizio 88, Kárpátia, Titkolt Ellenállás?
Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 10:31
1/9 anonim válasza:
Erősen HUNGARISTA :D (a kárpátia az jó)
2/9 anonim válasza:
szerintem drum and bass....
am nem is tudtam h van olyan zenei stílus h hungarista... akkor ez is hungarikum!!!
4/9 A kérdező kommentje:
XD oan zenei stilus h hungarista még nem halottam ,oanrol h hungarikum igen , de egyebkent ez tudomásaim szerint nemzeti rock, és h náci zene lenne hát elég fogalmatlan hülye gyerek lehetsz,, ha nem ertesz hozzá akkor ne irjal fasságokat vagy elötte nézzz utána ,, hülye gyökér
2010. okt. 27. 08:16
5/9 anonim válasza:
Divizio 88 náci
A többi magyar nemzeti rock
6/9 Mr.Censored válasza:
egy nagy lóf*** nemzeti rock! mind hungarista, meg náci!
7/9 Bőrfej válasza:
Hunnia,RH,Ef,MCserkó,Kárpátia - Oi! ; a többi NS rock, vagy nemzeti rock (kinek mi a szája íze).
9/9 anonim válasza:
Kicsit részletesebben:
Hunnia: RAC (de nem náci, hanem hungarista)
Radical Hungary: RAC, Nemzeti rock
E. F.: Nemzeti rock/Oi!
M. Cs.: Nemzeti rock
Divízió 88: RAC/NSHC
Kárpátia: Nemzeti rock/Folk rock
T. E.: RAC
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!