Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rammstein Mutter c. száma...

Rammstein Mutter c. száma miről szól?

Figyelt kérdés
2010. okt. 25. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
.
2010. okt. 25. 22:29
 2/5 kingnorman válasza:
100%

A Mutter azt jelenti anya. De ha ez nem segített volna itt a dalszöveg magyarul:

agg gyermekek hadának könnyeit

azokat fűzöm én egy hajszálra

vetem a levegőbe a nedves láncot

és kívánom, hogy bár lenne anyám

nincs nap mely nekem sütne

nem volt mell mely tejet sírt volna

torkomban van egy cső

nincs köldök a hasamon

anya

nem nyalhattam bimbókat

se ránc, hogy elbújhattam volna

senki sem adott nekem nevet

kapkodással és mag nélkül foganva

az anyának mely soha nem szült meg

megesküdtem ma éjjel

egy betegséget fogok ajándékozni neki

és aztán elsüllyesztem a folyóban

anya

tüdejében egy angolna lakik

a homlokomon egy anyajegy

eltávolítom kés csókjával

még ha bele is kell halnom

anya

oh adj eröt nekem

2010. okt. 26. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rejtett jelentéssel bír, de még nem sikerült rájönnöm, hogy mi lehet az. (persze mindenkinek mást jelent egy dal, pláne ha többértelmű, ahogy a Rammstein dalok)

De egy biztos, a legkegyetlenebb, legfájdalmasabb, fenyegetéssel, gyűlölettel, érzelmekkel teli dal ez.

2011. júl. 24. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs köldök a hasamon...

Mesterséges "szörnyszülött", akinek soha nem volt igazi édesanyja, és otthontalan ebben az egész zavaros világban az ő bizarr léte.

2012. márc. 20. 01:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A Mutter (németül anya) a német ipari metált játszó együttes, a Rammstein negyedik kislemeze a Mutter című stúdióalbumról. A dal témája elég nyomasztó, egy gyermekről szól, aki egy kísérlet során jött világra, így nincs igazi szülője. Eltervezi, hogy megöli az anyját (aki „sohasem szülte meg őt”), és saját magával is végez. De a dal végén még életben van, rájön, a gyilkossággal nem lett jobb élete, és erőért könyörög. A történet hasonlít a Mary Shelley Frankenstein regényéből ismert szörny történetére, aki bosszút áll teremtőjén szerencsétlensége miatt, de ezáltal nem lesz jobbá.

^^^^^ wikipédia

2017. máj. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!