A Black Veil Brides dobosának a felesége Dósa Fanni?
Figyelt kérdés
Ahogy nézegettem instán a nő képeit, feltűnt, hogy nagyon hasonlít Dósa Fannira. Van még valaki, aki egyetért velem, vagy ez csak véletlen lehet?márc. 11. 18:42
1/4 anonim válasza:
"CC met his new partner, Alexandra Capriola, in April 2022. They got married in Vegas on October 22nd, 2022 and are happily together today. "
2/4 A kérdező kommentje:
Ezt tudtam én is :D A csaj nevét is tudom. De tisztára úgy néz ki mint a Fanny. Ha tényleg olyan gazdag a csaj, mint állította, simán nevet is változtathatott, és elköltözhetett akárhová. Végtére is teljesen eltűnt a térképről.
márc. 11. 18:56
3/4 anonim válasza:
Ez igaz is lehetne, ha Alexandra Capriola nem rendelkezne önálló és visszakövethető életrajzzal. Dósa 15 évesen magyar netceleb volt, miközben Alexandra már több filmben is szerepelt. Ütköznek az idővonalak.
4/4 A kérdező kommentje:
Megkerestem azt a két darab filmet, de alig van róluk valami kis infó, pedig megnéztem volna. Azt sem értem, ha Capriola a neve, miért Kyle vezetéknévvel volt fent - ezt időközben megváltoztatta Mora vezetéknévre -.
márc. 13. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!