Szerintetek melyik híres énekesek vannak "túlértékelve"?
Figyelt kérdés
2024. márc. 7. 17:24
12/17 anonim válasza:
#9 Egyetértek veled, de az első válaszoló objektíven közölte az általa leírt dolgokat. Ha legalább odaírta volna, hogy "szerintem", akkor hozzá se szólnék...
14/17 anonim válasza:
Jó zenéket kreálnak Britneynek, de még a saját koncertjein is playback-el. Lehet, hogy képes arra, amit visszahallunk, de így kicsit hiteltelenné válik számomra. Carpool karaoke műsorban... háááát ... Ha tehetséges hölgyet kéne választani, akkor inkább Christina Aguilera.
15/17 anonim válasza:
Tate McRae - Pusztító orrhangja van szegény csajnak, mégis nyomják ezerrel.
16/17 anonim válasza:
15ös, az általad említett csajt hol nyomják ezerrel? Én eddig azt se tudtam, hogy létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!