Miért járnak a fiatalok inkább nagy hodályokba, stadionokba koncertet hallgatni, mint klubokba?
Én pl. mindig jobban szerettem a kisebb klub-koncerteket mert ott sokkal jobban lehetett csajozni.
A nagy helyeken ez már csak azért is sokkal nehezebb, mert sanszos hogy egy összenézés után egész este nem botlasz bele többet.
Látványos. Jó hallgatni hogy a kedvenc előadóid dalait énekli egy tömeg.
Én is szeretem az arénás koncertet ha jól ki van hangosítva pedig nem vagyok fiatal. Jó az, nyilván van ilyen műanyag, robot szaga a zenének mert másodpercre pontosan előre meg van tervezve mi lesz. A zenélés pedig első sorban nem erről szól, de legalább látványos az előadás, ennyi.
"Miért járnak a fiatalok inkább nagy hodályokba, stadionokba koncertet hallgatni, mint klubokba?"
leírták a választ a cikkben: nincs pénzük.
"A közönség általában fiatal, és nem engedheti meg magának a reális jegyárakat, ezért a helyszínek gyakran fiatalos lelkesedésből működnek, a személyzet pedig minimálbérért dolgozik. Az emberek lényegesen kevesebbet isznak, és a jegyek alig fedezik a kiadásokat, így az eddig fogyasztásból működő modell már nem életképes."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!