"will deal this together" vagy "we'll deal this together" a refrénben elhangzik többször is, mi lehet a címe?
Sziasztok
Ma meghallottam ezt a számot újra a Sinsay-ben és egyszerűen ledöbbentem. Próbáltam az eladót kérdezni itt milyen rádió szól, de azt mondta válogatásból dolgoznak és nem tud segíteni, hiába mondtam, hogy fontos lenne. Ez a szám nekem egy emlék. Közösen vásároltunk be sajnos nem mondhatom, hogy a barátnőmmel, mert mielőtt azt a szintet megléphettük volna és az azon felülieket elvette őt tőlem az élet... annyira akarta tudni mi a címe, de egyikünk se volt valami jó angolos, szóval annyit elcsíptünk nagy nehezen, hogy "we'll deal this together" (vagy will deal this together), mondtam majd megnézzük otthon idézőjelbe be és a google vagy youtube kidobja. Sajnos nem úgy lett, bántotta, de akkor utána nevettünk rajta, mert ezt "nem oldottuk meg". Ma viszont mikor meghallottam, a hideg is kirázott. Nagyon szerettem, már az egész életem elterveztem vele... fontos lenne, hogy hátha valaki itt ismeri ezt a számot, beugrik neki, hallgatta. Az előadó egy fiatal lány, hang alapján 16-26 között lehet és 2023 januárjában vagy azelőtt jöhetett ki ez a szám.
U.I. talán még van benne "We don't wait forever" meg "we will fight whoever" de ez egyáltalán nem biztos, most próbáltam keresgélni még. Köszi tényleg, ha valaki erre ráismer
Ami erről a refrénről eszembe jut, az is sokkal régebbi szám, 2008-2009 körüli:
Enrique Iglesias & Ciara - Takin' Back My Love
11-es, ez se az, de azért köszönöm, ment a zöld
(bocsánat, hogy még csak most írtam, hosszú hetem volt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!