Miért nem szereti néhány ember a kárpátia zenekart?
Apám annak idején még gyerek voltam rámszolt hogy ne hallgassak Kárpátiát mert hogy ne legyek keménylegény vagyis valami ilyesmi volt a lényege ha jól emlékszem.
Mostanában szembe jött velem youtube on a zenekar. Kifejezetten tetszenek a zenéi. Amiről szólnak.
Ha jól értem a haza szeretet, egymásért kiállás, család szeretet.
Ez mind példamutató. Nem értem apám miért tiltotta. Van amiről nem tudok az ilyen jellegű zenekarokkal kapcsolatban?
Látom a nemleges válasz itt nem elfogadott. De akkor minek kell kérdezni?
A zene nem választható külön a szövegtől. A magyarnak nincs nagyobb ellensége az un. „magyarérzelműeknél”. Nyomjatok nyugodtan pirosat nem érdekel, de a tagok és a dalok szövege mély tudatlanságról árulkodik.
A karpatia miert lenne naci?
Semmi olyan daluk nincs, ami a fajgyuloletre, fajelmeletre epulne.. Csak egy hazafias rock egyuttes, ennyi.
Eloszor is tisztaban kell lenni a naci fogalmaval, mert sokan keverik a tulsagos hazaszeretet a nemzetiszocializmussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!