Blackpink vagy Bts?
Figyelt kérdés
Én jobban szeretem a Blackpinket de A bts-t is szeretem!
Kíváncsi vagyok válaszaitokra!
2024. febr. 23. 18:01
31/40 anonim válasza:
Azzal nincs baj,de ha így fogalmaznak...azzal nagyon van baj,sztem neked valami baj van a fejeddel😂😂😂
32/40 anonim válasza:
Végigolvastam az összes kommentet, de azon kívül, hogy nem mindenki egy véleményen van, semmi olyat nem írt senki, hogy kérdőre kelljen vonni bárkit is. Hogy fogalmaznak, ami nem tetszik?
34/40 anonim válasza:
Szerintem pedig,szebben is meglehetne fogalmazni!
35/40 anonim válasza:
írj példát, hogy pontosan melyik megfogalmazás nem tetszik
36/40 anonim válasza:
Lehet,hogy ez egy másik kérdés,én nem erre értettem...
37/40 anonim válasza:
Őszintén szólva...ezek nem annyira negatív kommentek...mármint,hogy nagyon rosszul beszélnek az adott bandarol
Én ezekre gondoltam...nézd meg majd a kommenteket,nagyon megalázó és káros,direkt nem írtam bele,nehogy engem is letámadjanak
Ki a legszebb (lány) és leghelyesebb (fiú) K-pop idol SZERINTETEK?
Milyen Blackpink Jennie?
Lehet nem ez volt pontosan a kérdés de ki fogja adni.
38/40 anonim válasza:
Blackpink!
Egyértelműen,viszont a BTS nagyon jó banda,a Blackpink közelében van!
40/40 anonim válasza:
Mind a kettőt nagyon szeretem/szerettem, régebben inkább a Blackpink, mostanában inkább a BTS áll hozzám közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!