Szerintetek tehetséges vagyok? :$
nagyon jók a rímek, a szókincsre azért gyúrni kell kicsit
én olvastam pár lány verseit és nagy szemekkel, csodálkozva láttam, olyan szavakat, szófordulatokat használnak, olyan szépek, hogy csak ámulok és bámulok, hogy honnan jut ilyen eszükbe
(pl."füstölgő árnyak, csillámló éjben")
és az egészben van valami összhang, egymásból fűződnek mindig a következő sorok
vagy a témájuk is hihetetlen, amik nagyon szép dolgok, de eszünkbe sem jutnának(pl. amikor először ejtettél könnyet lány miatt, vagy stb)tehát valamiféle érzéseket próbál kiváltani az olvasóból, mert nagy valószínű mindenki életében hasonlóak a főbb fordulatok
nálad ezeket nem éreztem, és nemhiszem hogy gyakorlás kérdése
de valamit ki lehet hozni belőle :)
Hát ilyet nálam nem nagyon fogsz látni mert alapból Hip-Hop szövegnek készült és nem vagyok az az érzelgős típus :D
(Jó akit szerettem azzal az voltam, de átbaszott szal kár volt... :/ Viszont ilyenről is írtam már de az nem rátok tartozik :D)
Amugy köszi a választ
Akárki akármit is mond ez jó lett !! A rímek ott passzolnak egymáshoz,a szöveg is összefüggő és értelmes.. :)
Büszke vagyok Rád Tesóóó (: ŁŁ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!