Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg ilyen jó énekes Azahriah?

Tényleg ilyen jó énekes Azahriah?

Figyelt kérdés

febr. 12. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

7

Azta micsoda szánalmas vergődés ez.. mennyire kell irigynek lenni ahhoz, hogy itt próbáld meg bizonygatni, hogy te mennyivel jobb vagy Azahriahnál, csak téged nincs aki felfuttasson? Ráadásul ezt a bizonygatást teszed úgy, hogy Azahriah zenéjét lefosozod. Nevetséges vagy :D Nem kell tetszen a zenéje, de hagyjuk már ezt a vergődést. Nemhogy örülnél más sikerének...

Tudom majd most jön az hogy te nem vagy irigy. DE AZ VAGY! :D

"Nekem megy neked meg nem ez ennyi" - Azahriah

febr. 17. 07:05
 12/18 anonim ***** válasza:
13%

#11 Nem önfényezésnek szántam, amit írtam. Jól sejtem, hogy sosem tanultál zenélni, ugye? Ha tanultál volna, akkor tudnád, hogy minimális tehetséggel és minimális gyakorlással el lehet jutni arra a szakmai szintre, mint Azahriah. Azzal kezdtem, hogy minden 2. ember képes lenne arra, amire ő, ha így felfuttatnák. Szerintem az nem egy nagy önfényezés, hogy ebbe én is beletartozom. Amúgy az éneklésre ez fokozottan igaz, amióta létezik autotune.

Amúgy még ez se jelentené feltétlenül azt, hogy rossz, amit csinál. A punkok sem igazán tudnak zenélni vagy énekelni, mégis van sok jó punk nóta. Azariah zenéje viszont objektíven egy kalap kaka :D

febr. 17. 08:49
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
#12 "Azariah zenéje viszont objektíven egy kalap kaka :D" - Mi erre a bizonyíték? ...mert ugye az objektív dolgokra van bizonyíték.
febr. 17. 12:19
 14/18 anonim ***** válasza:
23%
#13 Az, hogy sem művészi, sem élvezeti értéke nincs.
febr. 17. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

De van.

febr. 17. 14:01
 16/18 anonim ***** válasza:
49%
#15 Azért kedveled, mert azt mondják neked, hogy kedveled. Azon kívül, hogy divat, semmi kedvelhető nincs benne.
febr. 17. 14:41
 17/18 anonim ***** válasza:
74%
#14 Arra hol a bizonyíték, hogy nincs élvezeti értéke?
febr. 17. 14:57
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Úristen.

febr. 17. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!