Akik nem szereti a trap műfajt! Mit kéne máshogy csinálni ahhoz, hogy esetleg ti is belehallgassátok?
Nekem a dalszövegek az elsődlegesek az összes hiphop-alapú műfajnál. Más műfajoknál egyébként kevésbé foglalkozok a szöveggel, sőt az se baj ha nincs szöveg.
Szóval sokatmondó, egyedi szöveggel egy amúgy sablonos, monoton trap szám is lehet(ne) érdekes.
Na, kérdés miatt belehallgattam néhány trap számba.
Engem taszítani szokott az, ha egy zenében ugyanaz az erőteljes, szívdobogásra emlékeztető ritmus megy nonstop.
Meghallgattam pár számot:
Heimanu - Red Star
Maga a hangszeres rész jó lenne, csak nekem lehetne erőteljesebb (metálosabb), jobban előhozva az ellentéteket.
Subtronics - Alien Communication
Ennek eleje jól indul, de számomra hiányoznak a rockra, metálra jellemző hangzások. Utána bejön ez a nagyon erőteljes ritmusalap, na ez nem tetszik.
NextRO & Murdbrain - Hertz
Ez még jól indulna. Szerencsére ebben nincs az a nagyon-nagyon erőteljes ritmusvalami, de ettől nekem nem elég mély. Túl magasan van a zene.
REZZ x Subtronics - Puzzle Box
Ez is az elején még tetszetős, de 1:25nél bejön az a stílus, ami nekem nagyon nem bejövős.
https://www.youtube.com/watch?v=QNFlk2B1ig8
Szóval, ha az efféle ritmus valamiket kihagynák a képletből, helyette jönne a gitár, a dob, fogyasztható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!