Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Punk rock koncerteken milyen...

Punk rock koncerteken milyen emberek vannak?

Figyelt kérdés
Mennyire nézik ki a tömegből az olyan embereket akik nem követik az ő stílusukat (kinézetre)? Fültágítóm van, piercingem van de nem a zene miatt… az öltözködésem az tök átlagos. Kb 15 éve hallgatok punk rockot de koncerten még nem voltam soha. Abban az időben még eléggé ment a duma hogy “ha nincs tarajad stb akkor pózer vagy” nem halálra akarom magam vedelni eleve autóval mennék, pogóban nem vennék részt csak érdekel az adott banda…
2024. febr. 6. 18:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem néznek ki semennyire,ha nem akarsz pogózni ne az első sorokban állj.
2024. febr. 6. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Olyanok még vannak?! Bocs, de jó régen nem találkoztam ilyesmivel, igaz, kicsit kiestem a témából. Csak kíváncsiság: melyik banda? Egyébként voltam én thrash koncerten az egyedüli emberként fehér pólóban :-D
2024. febr. 6. 20:34
 3/6 A kérdező kommentje:
HétköznaPI CSAlódások
2024. febr. 7. 07:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha bárki azt mondja, hogy pózer vagy, akkor mi van? Hát semmi, le kell tojni. A zenére figyelj, ne a többiek véleményére. A pogó kialakulását pedig hamar észre lehet venni, szóval időben el tudsz "menekülni".:D Bár hozzáteszem, én az 50 kilós hab testemmel csomószor álltam már pogó szélén és sose lett semmi bajom, nem löknek be, nem rántanak be, meg semmi ilyesmi.
2024. febr. 7. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#3: Oda nyugodtan mehetsz amiben éppen vagy, normális a közönség, senkit nem fog érdekelni, hogy miben vagy és hogy nézel ki.
2024. febr. 7. 08:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Furcsa hajú, alkoholista, kakastaréj frizurájú
2024. febr. 8. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!