Jól lőtték be a Tool koncert árait?
Láttam plakáton, hogy jön a Tool Magyarországra. Aztán megnéztem az árakat, meg a helyszínt, és arra gondoltam, hogy sztem ezt rosszul mérték fel.
Én egy lemezüket nagyon szerettem, de szerintem kevesen ismerik Magyarországon, ezért egy kisebb helyre és olcsóbban lett volna értelme megszervezni? Mint ahogy az Igorrr is a Barba Negra-ban pont jó helyen volt.
Amúgy semmi bajom, ha teltház lesz a Tool, csak csodálkoznék.
Mit gondoltok, tévedek?
Nagyon alulbecsülöd a Tool-t.
Ugye tisztában vagy vele, hogy hallgatottságban simán top10 leghallgatottabb rockbanda? Billboard 200-ra is feljutott, több a rajongója egyes streaming felületeken, mint a Dream Theater-nek.
Simán jól vannak az árak és lesz bőven rá rajongó, simán ki lehet jelenteni, hogy a legjelentősebb modern rockbandáról beszélünk.
2-es szektorban 142 ropi... hát nem szívbajosok, de ahogy elnézem bőven fogynak ott is a jegyek.
Én mondjuk nem ismerem a toolt, biztos jó, de nem is tudom hogy kiadnék-e bármilyen koncertjegyre ennyit.
Jaa, most nézem hogy első sorba 185..
Szerintem egyébként anyagilag jobb ha több jegyet adnak el drágábban, mint ha kevesebbet olcsóbban.
Lesz rá kereset, elvégre sok külföldi is jön ilyen koncertre.
Hogy érdemes-e ilyenre pénzt szánni, nyilván nem egy Sabaton/Powerwolf koncertről beszélünk, hanem egy komplett produkcióról.
Akinek belefér, miért ne.
OK, én pusztán a hazai ismertségüket firtattam, a külföldi látogatók bennem is felmerültek. Jó szórakozást mindenkinek, aki ott lesz, vagy aki otthon hallgatja.
Szerintem az Aenima egy tökéletes lemez tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!