Mi a vélemányetek Kiss nevű külföldi rock együttesről?
Egyetlen híresebb számuk van, ami elfogadhatóan is szól (I Was Made For Lovin' You).
Szerintem ez a láncos-metálos-villantós-bőrjakós-arcfestéses stílus meg sokkal jobban mutatna csajokon. Így férfiakon látva egyszerűen csak béna megjelenést kölcsönöz nekik. Talán pont emiatt volt hasonló (arcfestés nélküli) megjelenése a kalózoknak a Kincs, ami nincs c. filmben. 🤣
Én is szeretem a kiss,
IWMFLY nem unom még.
Kedvenc dalom talán a rock and roll all nite.psycho circus,
De egyébként szeretem az összeset.
Nagyon nem is tudom sorba helyezni.
Kár, hogy a legtöbben csak az I Was Made For Lovin' You-t ismerik tőlük, pedig sokkal jobb dalaik is vannak (Tears Are Falling, Reason To Live, I Just Wanna).
Bár való igaz, nem használnak túl bonyolult harmóniameneteket.
Paul Stanley még mindig zabálnivaló, Gene Simmons pedig annyira aranyos. Főleg, amikor magyarul beszél.
#3 I Was Made For Lovin' You-t a karrierjük mélypontjának tartják, mert benyaltak vele a disco trendnek, és megtörte a fő hangzásirányukat és a polgárpukkasztó, extrém stílusukat. Gene, Paul és Ace ugyanígy tiltakoztak a Beth ellen is, ami egy power ballad.
Ettől függetlenül nem rossz szám, de pont, hogy semmi köze a KISS esszenciájához, szóval, aki az I Was Made For Lovin' You alapján ítéli meg őket vagy azt tartja a csúcsnak, mert orrba-szájba nyomták a rádióban, az nyilvánvalóan semmit se tud róluk. Mint ahogy arról se, hogy rock és metál vonatkozásban mi számít sikeresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!