Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a vélemányetek Kiss nevű...

Mi a vélemányetek Kiss nevű külföldi rock együttesről?

Figyelt kérdés
Kíváncsian fogadom mindenki véleményét :)

jan. 21. 16:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem a zenéjüket, nem az én stílusom de nagy hatású banda és jó zenészekből áll.
jan. 21. 17:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem a zenéiket, szívesen hallgatom. Ikonok, a maguk 60- 70 valahány évével.
jan. 21. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
26%

Egyetlen híresebb számuk van, ami elfogadhatóan is szól (I Was Made For Lovin' You).

Szerintem ez a láncos-metálos-villantós-bőrjakós-arcfestéses stílus meg sokkal jobban mutatna csajokon. Így férfiakon látva egyszerűen csak béna megjelenést kölcsönöz nekik. Talán pont emiatt volt hasonló (arcfestés nélküli) megjelenése a kalózoknak a Kincs, ami nincs c. filmben. 🤣

jan. 21. 18:12
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az I Was Made For Lovin' You-t már kicsit unom, a többi számuk pedig annyira nem tetszik. Ettől még meghatározó figurák.
jan. 21. 18:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a zenéjüket, főleg a régebbi, 70-es évekbeli dolgaikat. Szerintem a színpadi megjelenésük is állat. Viszont az IWMFLY-t én is unom - nem rossz, de vannak jobb számaik.
jan. 21. 19:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Én is szeretem a kiss,

IWMFLY nem unom még.

Kedvenc dalom talán a rock and roll all nite.psycho circus,

De egyébként szeretem az összeset.

Nagyon nem is tudom sorba helyezni.

jan. 21. 19:26
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Kár, hogy a legtöbben csak az I Was Made For Lovin' You-t ismerik tőlük, pedig sokkal jobb dalaik is vannak (Tears Are Falling, Reason To Live, I Just Wanna).

Bár való igaz, nem használnak túl bonyolult harmóniameneteket.

Paul Stanley még mindig zabálnivaló, Gene Simmons pedig annyira aranyos. Főleg, amikor magyarul beszél.

jan. 21. 21:44
 8/13 anonim ***** válasza:
45%

[link]

Miközben az egyik szidja Magyarországot, mert innen űzték el az őseit.

jan. 21. 22:35
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

#3 I Was Made For Lovin' You-t a karrierjük mélypontjának tartják, mert benyaltak vele a disco trendnek, és megtörte a fő hangzásirányukat és a polgárpukkasztó, extrém stílusukat. Gene, Paul és Ace ugyanígy tiltakoztak a Beth ellen is, ami egy power ballad.

Ettől függetlenül nem rossz szám, de pont, hogy semmi köze a KISS esszenciájához, szóval, aki az I Was Made For Lovin' You alapján ítéli meg őket vagy azt tartja a csúcsnak, mert orrba-szájba nyomták a rádióban, az nyilvánvalóan semmit se tud róluk. Mint ahogy arról se, hogy rock és metál vonatkozásban mi számít sikeresnek.

jan. 21. 23:43
 10/13 Salx Narval ***** válasza:
100%
Szeretem a régi rock zenekarok szinte mindegyikét, a palettámról ők sem hiányoznak. Szerencsére ma már nem gond bármelyiktől bármit meghallgatni, bár az egykori nehézkes lemezbeszerzéseknek is megvolt a maga varázsa.:D Én szívesen hallgatok KISS-t is, de nem őket kedvelem legjobban.
jan. 22. 06:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!