Mit gondoltok a Metallica Creeping Death című számának szólójáról?
Nemrég olvastam egy kérdést, amiben a kérdező azt fejtegette, hogy Kirk Hammett azért használ wah pedált a szólóihoz, mert valójában nem tud gitározni és ezzel fedi el. Itt eszembe jutott a Creeping Death szólója, ami szerintem abszolút nem gyenge és nincs benne wah pedál sem.
Ti mit gondoltok? Erős szóló? Esetleg közepes, netán gyenge?
Ez mind viszonyítás kérdése, nem rossz szóló de azért látszik belőle, hogy nem Marty Friedman vagy Dave Mustaine írta.
Rossznak éppen nem mondanám, de a bandában egyértelműen Hetfield írja a jobb szólókat.
#6.Marty szólói sem rosszak a Megadeth-ben, de szerintem a munkája legjobbjai egyértelműen a Cacophony-ban vannak, amit ott Jason Beckerrel játszottak az egyedi és megismételhetetlen.
És nem csak technikailag, hanem tele van a zene élettel.
Szerintem Kirk nem hasonlítható hozzá, sem tudásban, semmilyen téren kb.
Ha valaki nem ért a zenéhez akkor is tud szívvel-lélekkel játszani, pl. Blackmore.(improvizál és kevésbé ért az elmélethez, szóval tipikus érzésből játszó gitáros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!