Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen programmal tudom...

Milyen programmal tudom összerakni?

Figyelt kérdés
Van már alap is szöveg is csak auto tune és pár effect kéne meg fel énekelni de fl stúdióval nem tudom össze rakni mert nem találom se az auto tunet sem az effekteket és az alapot se tudom beilleszteni

2024. jan. 20. 12:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress tutorial videókat. 2 féle autotune is van az Fl-ben...vagy az is egy megoldás, hogy megtanulsz énekelni és akkor nem kell autotune.
2024. jan. 20. 13:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Nagyjából jó a hangom de egy kicsi auto tune Kéne még rá nem akarok ekhoe lenni 100% auto tunenal 😂
2024. jan. 20. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már kérdezted máshol is, de láthatóan sem a zeneszerkesztéshez, sem az énekléshez nem értesz. Hogy akarsz te igy muzsikálni? :D
2024. jan. 22. 00:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy nem értek az énekléshez? Csak nem vagyok jártas ebben a hangom elfogadható de azért nem árt kicsit autotune:D
2024. jan. 22. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!