Ezt a zenét ki adja elő és mi a címe?:
2024. jan. 19. 18:42
1/9 anonim válasza:
Tankcsapdára hasonlít, de nem az.
2/9 anonim válasza:
A feltöltő az Auction Hunters sorozatot jelölte meg a zene forrásaként. Talán ezek közül lesz valamelyik:
3/9 A kérdező kommentje:
Nem sok van közülük fönn a Youtube-on. Ez a stáblista alatt megy.
2024. máj. 17. 14:09
4/9 anonim válasza:
Akkor talán írj a feltöltőnek a Youtube-on, Kinga Nemesházynak, és kérdezd meg tőle.
5/9 A kérdező kommentje:
Ahova föl vannak töltve s sorozat epizódjai, ott nem lehet megkérdezni?
2024. máj. 17. 14:41
6/9 anonim válasza:
De nem biztos, hogy tényleg elhangzik ez a zene a sorozatban, és azt sem tudod, melyik részben és hol. Hogy kérdezel rá? Ezért én a helyedben a feltöltőt kérdezném meg.
7/9 A kérdező kommentje:
Elhangzik mindegyik epizód stáblistája alatt.
2024. máj. 17. 17:34
8/9 anonim válasza:
Akkor ki kell, hogy legyen írva a stáblistában, hogy kinek a zenéje és ki az előadó.
9/9 A kérdező kommentje:
Azt se írják sajnos. Én töltöttem fel, mert belinkelni egyszerűbb, mert ha hallja az adott zenét valaki, az tud inkább segíteni.
2024. máj. 18. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!