Hogy lehet még mindig a Retro rádió Magyarország
leghallgatottabb rádiója?
Figyelt kérdés
Komolyan mondom, nem hiszem ezt el. Minden nap ugyanazt a 20 számot ismételgetik, semmi változatosság, s főleg kormánypárti előadók számait nyomatják, nekem már az is felüdülés volt, amikor tavaly nyáron lejátszották a Földvár felé félúton c. Bródy szerzeményt. Kérdezem én, ki vevő még erre a rádiónak nevezett phosra?
Miért fáj neked, hogy sokan mást szeretnek, mint te? Ahogy a régi sláger mondja, nem csak a húszéveseké a világ. Van egy igen széles réteg, amely nem igazán tud mit kezdeni a mai zenékkel, leragadt a 70-es, 80-as vagy épp 90-es éveknél. De mondok még durvábbat! A fiatalok között is vannak, akik szeretik ezeket a zenéket.
2024. jan. 5. 11:56
2/17 A kérdező kommentje:
#1 Először is, a Retro rádió (már) nem játszik 70-es évekbeli slágereket, sőt, lassan egyre kevesebb a 80-as évekbeli nóta is. Csak a giccses 90-es és 2000-es évekbeli szarokat nyomják, a reggeli műsoruk is élvezhetetlen, mert már több, mint 3 éve ott trónol az az irritáló Bochkor, meg a többi tökkelütött. Egy ideje csak interneten keresztül hallgatok zenét, mert ott megtalálom az ízlésemnek megfelelőt. És még egy kicsit visszatérve az előbb említett rádióadóhoz, egészen 2020-ig volt hallgatható. Utána nagymértékű leépülés következett be náluk, így a rádió színvonala csökkent.
A fiataloknál ciki hogyha valaki Retro Rádiót hallgat...
De Budapesten a Rádió 1 a leghallgatottabb!
2024. jan. 5. 16:34
6/17 anonim válasza:
A legtöbb rádióban csak kb.20-30 már jól ismert milliárdszor hallott, elcsépelt számokat ismételgetnek..Bármilyen meglepő de máshol ritkán vagy nem is játszott zeneszámokkal én az infórádióban találkoztam..Csak az meg politikai propaganda adó.De sok zenét is adnak .
2024. jan. 5. 16:48
7/17 anonim válasza:
Mert a retro számok nagyon jók:D Szerintem sok ember tud hozzákapcsolódni, és az a korosztály, akik főként rádiót hallgatnak (szerintem ez kb 40+ lehet), ők ezekkel a számokkal talán jobban tudnak azonosulni.
Meg ha jól tudom, ezen nem igazán van politikai tartalom, ami manapság nagy kincs.
2024. jan. 6. 17:34
8/17 anonim válasza:
Hát még mindig inkább a Retro mint a Rádió 1 ahol tényleg kétóránként ismétlődnek a mai gagyi szarok. A Retron legalább a régi számok mennek, amik még minőségibbek voltak mint a mostaniak. Én útálom ezeket a mai szarokat, éljen csak a Retro a 80-as, 90-es évekkel!!
(Amúgy meg minden rádiónak van X db zenére játszási joga, és azok forognak folyamatosan, szóval egyik kutya, másik eb.)
2024. jan. 6. 18:45
9/17 anonim válasza:
Miért, a Rádió 1 például nem ugyanazt a 15 zenét játssza folyamatosan? De. Napjában van hogy ugyanaz lemegy 3-4 alkalommal.
Csak annyi a különbség, hogy amit ott adnak az még szar is, a régi zenék meg legalább jók.
2024. jan. 6. 21:02
10/17 anonim válasza:
Azért, mert még mindig ezen van a legtöbb zene. Sajnos úgy tűnik, hogy ez a legmagasabb minőség, amivel még fenn tud maradni egy kereskedelmi rádió. Már két évvel az indulása előtt elkezdődött a leépülése. De ha összehasonlítod a Petőfivel, akkor láthatod, hogy van ennél sokkal rosszabb is, mert ott aztán tényleg bármilyen szart lejátszanak, amit valami suttyó felpakolt a netre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!