Miért van az, hogy ha elmondom azt, hogy nekem nem tetszik Azariah stílusa, ezért úgy néznek rám, mintha egy temlomban Istent szidnám? Nem csúnyán mondom, mindössze annyit, hogy számomra idegen a hangzása.
Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 18:17
1/8 anonim válasza:
Azért, mert nem jó körökben mozogsz.
3/8 anonim válasza:
És... biztos, hogy így mondod?
Csak mert a legtöbben amikor azt hiszik, hogy azt mondják, hogy "nekem nem tetszik" akkor a szájukon ártatlanul az csusszan ki, hogy "az nem zene, hanem egy híg fos, a sok konzumbirka meg megy arra amerre a média diktálja, nincs saját ízlésük, manapság nem létezik zene, mint művészet, és különben is, hogy áll már a haja meg leérettségizni sem tudott meg oké, hogy most sokat kaszál de holnap már senki sem fogja tudni a nevét, meg amúgyis ezt bárki utána tudná csinálni, csak nem akarja, mert SZAR".
És hasonlók:D
4/8 A kérdező kommentje:
Teljesen így. Amúgy az életéről kb. annyit utdok, hogy elkapott egy csajt a toitoi mellett. De fiatal, sztár nem vetek emiatt rá követ.
2024. jan. 2. 19:14
5/8 anonim válasza:
#4 mintha lenne jogos bárkire bármiért is követ vetni. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Szerintem van olyan. Simán megföveznék egy-két állatot. Mondjuk akik megölnek egy 90 éves nőt, megerőszakolják, megölik, majd később visszamegy mégegy szexre. Na az ilyeneket.
2024. jan. 3. 09:05
7/8 anonim válasza:
ja bocs, most nézem hogy elgépeltem...
mintha jogod lenne bárkire is bármiért követ vetni.
8/8 anonim válasza:
Én azokra nézek így akik elismerik meg szeretik azt a patkányt 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!